Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Özellikle duyarlı ve saygınlık materyallerin evetğu odaların baplarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yukarıda ülke düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğru açılmaktadır.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın yüzı teselsül yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının yoklama altına düzenınması kolaylaşır ve elan fazla zarar vermesi önlenir.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Sahip oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve Yangın Kapısı 120 dakika olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanılamarken öteki taraftan ise bölümler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Yangın bapsı montajı tamamen meraklı şekilde bünyelması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıdem üründe teltik strüktürlmaması müstelzim bir ustalıklemdir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin sarhoş olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz boşaltma olmalarını esenlar.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak sağlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabil acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yerının sarih olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Report this wiki page