En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya değişik bir evgin durumda hızlı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Antrparantez, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü anında kapının suhuletle açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Kanatlar ortamında makul yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin bindi plakaları mevcuttur.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Antrparantez Yangın Kapısının üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çalıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Sahaında bilirkişi ve sertifikalı çaykaraçılarımızın ulamaları ile her projeye yaraşıklı yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Hassaten, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle Yangın çıkış kapısı istanbul yürütmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yönlü olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın zorlamasız boşaltma olmalarını esenlar.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page